SponsorKliks, gratis sponsoren!
E-mailAfdrukkenExport ICS

Midsummer Concert 2019

Evenement

Titel:
Midsummer Concert 2019
Wanneer:
vr, 21. juni 2019, 21:00 h - 23:30 h
Locatie:
Leerdam, Utrecht
Categorie:
Agenda

Omschrijving

Midsummer Concert 2019

Vrijdag 21 juni zal Aurora Leerdam samen met Casey's Big Band (met zangeres Rianne Druijff) optreden in het toekomstige stadspark van Leerdam. Voor deze gelegenheid zal ook de tent opgezet worden die mogelijk is gemaakt door stichting Pilgram. Het publiek kan plaatsnemen op de Zuidwal of misschien wel met een roeibootje op de Linge of in de haven.

Wij willen met dit concert mensen met elkaar verbinden, niet alleen Leerdammers, maar ook bewoners van gemeente Vijfheerenlanden, onze buurgemeente West-Betuwe en natuurlijk de vele toeristen die onze regio bezoeken. Daarnaast willen we Leerdam op de kaart zetten, naast allerlei andere festivals zoals Glassdance en het Zomerfestival. Hierbij weten we ons gesteund door Citymarketing Leerdam/ Leerdam Glasstad, maar ook door de gemeente,  winkeliers en horecaondernemers.

Er zijn diverse horecaondernemers die toegezegd hebben om deze avond tot een succes te maken. Zo zullen de terrassen langer open blijven en zullen er heerlijke hapjes en drankjes tegen betaling te verkrijgen zijn.

Er zullen extra bankjes neergezet gaan worden, maar natuurlijk mag u ook een lekkere stoel van huis meenemen. 

De toegang is gratis.

Indien u met de auto komt, zie https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Leerdam/ voor een parkeeradvies. 

Indien u met de trein komt: vanaf station Leerdam loopt u circa 8 minuten naar de Zuidwal (via Reilinghplein naar Fonteinstraat, Markthof en Zuidwal)

 


Locatie

Locatie:
Zuidwal Leerdam
Straat:
Zuidwal
Plaats:
Leerdam
Provincie:
Utrecht
Land:
Netherlands